040 - 6800 200 / support@intendit.se
Mån till Tors: 08:00-17:00 / Fre: 08:00-16:00
Webbyrå i Malmö

Vilka är vi

Våra medarbetare står redo att göra din nya hemsida unik

SäljKundserviceDesign & Utveckling

Sälj

David Jirverus

David Jirverus | Head of Sales
david.jirverus@intendit.se
0739-182237
Head of Sales
Operativ chef

Jag gillar sport, kreativ matlagning och rejäla utmaningar. Min filosofi är att allt är möjligt så länge man tycker det är kul. Jag har en gedigen bakgrund inom webb- och reklambyråbranschen. Under min karriär har jag arbetat med försäljning och marknadsföring på både den svenska och asiatiska marknaden.

David Harsten

David Harsten | Senior Account Manager
david.harsten@intendit.se
0760-003309
Senior Account Manager
Ansvarig Södra Sverige

I snart tre år har jag varit personen som fått våra kunder nöjda och glada.Med originell humor, originella idéer samt ett positivt driv kan jag få våra kunder att le. Glömde nämna att egot ibland kan vara väl stort? Dock kommer kampen om nöjda kunder aldrig ta slut, Härligt att ha ett livslångt arbete framför sig!

Louise Hellberg

Louise Hellberg | Teamleader
louise.hellberg@intendit.se
Teamleader

Det var kort tid sedan Louise satte sig på Intendits pinne. Men nu ett solklart tillskott i tupphuset.
Nästan till överkant snäll och ser alltid med ödmjukhet till kundens bästa. Louise önskar att hon vore mamma för alla medarbetare på Intendit. Men någon favorit är svår att välja. Alla är lika viktiga i en sann moders öga!

Patrik Timelin

Patrik Timelin | Senior Account Manager
patrik.timelin@intendit.se
0760-003303
Senior Account Manager
Ansvarig Mellersta Sverige

Jag är född och uppvuxen i Linköping, så därav min sköna dialekt. Spelat golf i nästan hela mitt liv, utan att lyckats göra en hole in one. Försäljning handlar för mig om att bygga långvariga relationer. En bra kundkontakt kommer alltid i första hand! Snygga och stilrena hemsidor är en produkt som alla företag borde ha, den tar verksamheten till en ny nivå.

Marcus Ingelmo

Marcus Ingelmo | Senior Account Manager
marcus.ingelmo@intendit.se
0760-003308
Senior Account Manager
Ansvarig Stockholm

Jag har alltid varit killen som inte kan sitta still och mår som fisken i vattnet av att bli utmanad och få prestera, både fysiskt och mentalt. Som tur är får jag vara ute och träffa nya spännande människor och göra dem glada genom att ge dem det de vill ha och med utomordentlig service på det.

Peter Jiweson

Peter Jiweson | Senior Account Manager
peter.jiweson@intendit.se
0760-003313
Senior Account Manager
Event Coordinator

”Åldermannen” i bolaget som ser sin uppgift inom mässor och event som ett kall. Kunden är alltid navet i tankarna, därför är alltid målsättningen att leverera det du som kund faktiskt inte visste att du behövde. Peter ordspråk – ”Det finns inte en lösning för alla. Men det finns en lösning för alla!”.

Kundservice

Johan Asplund

Johan Asplund | Customer Care Manager
johan.asplund@intendit.se
Customer Care Manager

Jag är mannen som älskar god mat och det sociala livet. Det som är viktigt i mitt jobb är givetvis kunden i centrum och fokus ligger i deras behov. Jag älskar att hitta rätt lösning till varje enskild kund och för mig är det både viktigt och kul att få chansen att vara en del av kundens utveckling och framgång.

Martin Lindström

Martin Lindström | Customer Service
martin.lindstrom@intendit.se
Customer Service

Supporter i arbetslivet och privat. Försöker se möjligheter och lösningar istället för hinder och problem. En dag med nöjda kunder och nybryggt kaffe är en bra dag.
Ogillar långsamma uppkopplingar och äpple.

Niclas Lundqvist

Niclas Lundqvist | Customer Service
niclas.lundqvist@intendit.se
Customer Service

Första gången som jag satte mig vid en dator var vid tolv års ålder. Sen dess har jag varit spindeln i nätet och min specialitet är webb och teknisk support. Jag har ett glatt humör och ett stort datorintresse. I privatlivet hjälper jag alltid min släkt och mina vänner med deras datorrelaterade problem, och nu även alla kunder på Intendit.

Design & Utveckling

Martin Wendt

Martin Wendt | Senior Designer
martin.wendt@intendit.se
Senior Designer

Ända sedan jag upptäckte Deluxe Paint till min Amiga 500 i slutet av 80-talet har jag haft intresse för grafisk formgivning och när jag sen gjorde min första hemsida 1997 var jag "hooked". Jag är en "uppsnappare" som gillar att klura ut nya lösningar, alltid med kundens behov i fokus. Min styrka ligger i att se till både helhet och detaljer. Sökord: Cykel, Staty, Växter och Mat.

Felipe Gomez Morales

Felipe Gomez Morales | Designer
felipe.morales@intendit.se
Teamleader

Killen från Colombia, som har en stor passion för design och utveckling. Min kreativitet och förmåga att tänka strategiskt på löparbanan och helhetslösningar inom webbproduktion gör mig till en ytterst professionell kreatör som levererar högt tempo och kvalitet på alla uppdrag....

Emma P Borgström

Emma P Borgström | Designer
emma.p.borgstrom@intendit.se
Designer

Färgglad och nyfiken. Gillar möten mellan olika idéer och kreativa tankar. Det är först när vi bollar idéer med varandra som dom riktigt geniala lösningarna tittar fram. Älskar organisation ungefär lika mycket som jag älskar skaparkaos, ...och JA, det funkar!

Sasan Salar

Sasan Salar | SEO Specialist
sasan.salar@intendit.se
SEO Specialist

Jag började att arbeta med seo redan år 2004, sedan dess har jag arbetat med sökmotoroptimering både internationellt och i Sverige. Jag är certifierad i Google Analytics samt certifierad i Google Tag Manager och har stor erfarenhet av sökmotoroptimering, webbanalys och webbutveckling. Jag hjälper dig att lyckas med din webbsatsning hos Intendit.

Svante Richter

Svante Richter | Developer
svante.richter@intendit.se
Developer

Utvecklare med fokus på användbarhet, prestanda och koncis kod. Jobbar just nu med att utveckla verktyg för att vi skall kunna fortsätta ge den design och support som våra kunder förtjänar.

Johannes Dahlskog

Johannes Dahlskog | Designer
johannes.dahlskog@intendit.se
Designer

På fritiden är jag gärna ute i naturen med familjen och en kamera över axeln. Har jobbat med marknadsföring och kommunikation sedan år 2000 där webbdesign alltid varit en stor del av mitt arbete. Trivs därför som fisken i vattnet på Intendit.

Tania Haker

Tania Haker | Designer Marketing Coordinator
tania.haker@intendit.se
Designer
Marketing Coordinator

Jag brinner för ord, design och internet! Har en gedigen erfarenhet av marknadskommunikation i alla kanaler. Webb, nyhetsbrev, sociala medier-projekt får gärna vara inbokade i min kalender. När jag väl har loggat ut så hittas jag oftast tillsammans med min familj och vi gillar; konst, matlagning, inredning, handboll och Franska Bulldoggar.

Anna Forss

Webdesigner
anna.forss@intendit.se
Webdesigner

Kommer inom kort.

Twitter Dela Google+ Dela Facebook Dela Linkedin Dela

Förfrågan och rådgivning

Är du intresserad av våra tjänster eller har någon annan fråga. Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida  OK