040 - 6800 200 / support@intendit.se
Mån till Tors: 08:00-17:00 / Fre: 08:00-16:00
Webbyrå i Malmö

I huvudet på Christian Delin

Christian Delin

Christian är en pratglad men lugn kille som som sällan tackar nej till en bra afterwork. När Christian kom till Intendit för drygt ett år sedan började han jobba i supportavdelningen men vi förstod ganska omgående att han hade siktet inställt på att bli webbdesigner. I samband med att vi fick in många nya kunduppdrag blev tjänsten ett faktum. ”- Varje nytt kunduppdrag är en härlig utmaning, det gäller att leverera! säger Christian.

Berätta lite om din tid utanför Intendit, vem är Christian Delin privat?

Christian Delin är en sjukt äventyrlig person som gillar humor. Jag tycker nog mest om att mysa där hemma men gillar också, hör och häpna, att resa! Fast jag har märkt att resorna ofta har ett syfte utöver att vara ledig. Reser jag till en vän så är det oftast för att jobba på något spännande projekt, eller så reser jag för att gå på en festival eller mässa, eller för att spendera tid med ett syskon som bor för långt bort. Ja ni fattar. Solsemester utan äventyr är inget för mig. Jag testade på kampsport för några år sen och blev väldigt förvånad över hur kul det var. Det behövde jag som annars tycker om att spela tv-spel, se en väldig massa film och mumsa godis.

Om du hade fått möjligheten att välja mellan ett splitternytt GTX Titan Black (Grafikkort) eller en resa för två till Maldiverna. Vad hade du valt?

Jag hade först kollat upp priserna för båda valen, och valt det dyraste så klart.

David Harsten skulle vilja ställa dig frågan hur en typisk dag i designavdelningen ser ut för dig?

Jo du David, mina dagar är fyllda med kundkontakt, utmanande och givande webbdesign och roliga möten med mina kollegor... mina ovetande undersåtar (läs: kollegor) som jag, med glädje, utnyttjar både som hjälpmedel i arbetet eller för en liten stunds underhållning. Tur att de inte vet något bättre om det!

Om du enbart skulle få välja en person från kontoret att hamna på en öde ö med, vem hade det varit och varför?

Det var en svår fråga, för svaret kommer nog skifta från vecka till vecka. Frågan är vem som håller längst där på ön? Jag tror att Martin Lindström och jag säkert skulle kunna fylla upp många roliga år om vi ritar upp ett Xbox i sanden och låtsas spela medan vi skrattar gott åt vårat fördärv.

Vem tycker du att vi ska intervjua härnäst och vad vill du fråga denna person?

Jag tycker den alltid trevliga Serap Kocacenk kan bli nominerad härnäst! Eftersom hon inte är en skrytmåns som jag är (som alla redan vet allting om) så skulle det vara intressant att läsa lite om hennes intressen.

Skrivet

Twitter Dela Google+ Dela Facebook Dela Linkedin Dela

Förfrågan och rådgivning

Är du intresserad av våra tjänster eller har någon annan fråga. Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida  OK