Emma P. Borgström

I huvudet på Emma P. Borgström, en färgglad webbkreatör

Emma är vårt senaste tillskott i webbdesignteamet. Det hela började under hösten 2013, då Emma, med sin färgglada personlighet, alltid glada humör, och många kreativa idéer satte sin prägel hos oss på Intendit. Emmas signum är en stor förståelse för kundens behov och att alltid kunna leverera därefter. Som nummer två bland våra medarbetarintervjuer: Låt oss presentera fröken Emma P. Borgström!

Hej Emma, berätta lite om din bakgrund innan Intendit.

Från allra första början var jag egentligen en matte & keminörd som tänkte bli civilingenjör och doktorera… Men så tänkte jag om och insåg att det kreativa och estetiska var minst lika viktigt att ha med i mixen. Då valde jag istället att plugga till textilingenjör samtidigt som jag lärde mig göra hemsidor på kvällarna. Jag inspireras av mötet mellan teknik och design och har alltid dragits till yrken som blandar de båda. Och på den vägen är det… Jag trivs verkligen som webbdesigner och det är kul att jobba inom ett område som utvecklas hela tiden.

När visste du att webbdesign var din stora kärlek?

Om jag ska vara ärlig så är det egentligen textil som är min stora kärlek… Jag har alltid flirtat med webbdesign, men det är först sen jag börjat arbeta med det på heltid som jag verkligen blivit kär.

Hur tror du att hemsidor ser ut om 20 år?

Jag tror webbdesignen i stort kommer följa utvecklingen av skärmar och gränssnitt. Om 20 år tror jag elektronisk media är mycket mer integrerad i vår omgivning, vilket också kommer att förändra hur vi använder den. Jag tror hemsidor i större grad kommer att vara anpassade för pekskärmar och röststyrning. Kanske att det också ställs högre krav på hur din hemsida samspelar med andra appar och nätverk… eftersom folk i ännu högre grad kommer att surfa on the go..

Johan Asplund ville fråga dig vad du anser vara den största utmaningen i ditt jobb som Webbdesigner?

Den största utmaningen för mig personligen är tidsplanering. Jag är lite petig av mig och vill gärna känna mig 100 med något innan jag går vidare… Ibland gör det att jag går så in i en detalj att jag tappar tiden och fastnar.

Vad är känslan på kontoret i Malmö?

Känslan är riktigt go. Jag arbetar bredvid grymma designers som både inspirerar och peppar mig varje dag. Alla i teamet engagerar sig mycket i sitt arbete och det gör det kul att komma till jobbet på morgonen.

Vem tycker du att vi ska intervjua härnäst och vad vill du fråga denna person?

Jag tycker att vi ska intervjua David Harsten på vår säljavdelning och jag skulle vilja fråga honom: Vad är det konstigaste som hänt på ett kundmöte?

Dela på...


Kategorier

Sitekarta | © WeIntendit AB 2017
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida