Louise Hellberg

I huvudet på Louise Hellberg, vår duktiga Teamleader

Hur beskriver man en person som Louise Hellberg? En borttappad ”Bernadotte” ifrån västkusten? Eller är det en vanlig lanttjej som älskar alla djur i hela världen? Svårt att avgöra. Men mest av allt är hon kvinnan på kontoret som ser till att våra säljare kommer ut och gör det dom är bäst på - nämligen att träffa kunder och skapa affärer. Denna gången är det dags för Louise att sätta sig på heta stolen för en kort intervju.

Hej Louise, berätta lite om vem du är som person?

Mitt motto närmast tillhands är att behandla andra som jag själv vill bli behandlad. Nörd i kärlek, värme och gemenskap.

Det som i mitt arbete motiverar och inspirerar mig är den varma psykologi som uppstår i möten. Små detaljer i samtal och vad något litet har kapacitet att leda till. Att presentera något man brinner för ger mycket tillbaka. Att vara i en grupp där allt handlar om lösningar och möten - det är kul!

Annars är jag inte direkt den första man skriver en bok om. Vill tro att jag är som folk är mest.

Det här med stenar, och gärna många stenar, kan du förklara vad det handlar om?

Vill bara påminna om att ni säkert själva har jättekonstiga intressen. Vart ifrån intresset direkt kommer ifrån är svårt att säga. Det kan absolut hänga samman med att jag ser ett samband mellan stenar och historia. Sparar minnen i stenar mer eller mindre medvetet. Efter platser jag besökt, efter en promenad eller som i gåvor jag fått. Sen är sten så otroligt mycket och varierande, förgyller i trädgården, som underlägg, ljushållare eller bara till prydnad. Japp jag har mycket sten. Ska tilläggas att jag känner väl till vår kära allemansrätt, lagen som kräver markägarens godkännande innan man bär hem.

En perfekt dag på Intendit, hur ser den ut?

Måste säga att vi har väldigt kul alla dagar i veckan. Den fina kombinationen av bra människor som gör ett grymt jobb. Vi har ett ödmjukt högt tak vilket gör vår verklighet lite lagom knasig. Om det normala vore varmt är det eld och lågor.

Dela på...


Kategorier

Sitekarta | © WeIntendit AB 2018
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida