Google Partners - Google Ads - Intendit webbyrå

Vi är Google Partners - Öka din digitala närvaro med oss

Nu kan vi på Intendit stolt presentera oss som Google Partners. Att vara Google Partner innebär uppvisad expertis inom Google Ads genom certifiering och att vi uppfyller Googles villkor. 

Vad är Google Partners programmet?

Google Partners är ett program för marknadsföringsbyråer som hanterar Google Ads på uppdrag av deras klienter. Programmet lanserades 2013 och finns idag tillgängligt i över 60 länder världen över. 

När man har blivit en Google Partner så blir man tilldelad en utmärkelse som ett bevis på sina kunskaper. De företag som har fått Google Partners-märket erbjuds utbildning och stöd så att dom kan fortsätta att utveckla sina kunskaper och fortsätta att skapa lyckade kampanjer. 

Hur blir man Google Partner?

För att bli en Google Partner måste man visa upp sin kunskap och uppnå vissa mål uppsatta av Google. Man måste upprätthålla kvaliteten och resultaten på sina kampanjer samt spendera över 10.000 USD över en tremånadersperiod. 

Minst hälften av de personer som arbetar med Google Ads på företaget måste dessutom vara certifierade inom Google Ads. Certifikatet består av utbildning och ett slutprov där man måste svara rätt på minst 80% av frågorna och är giltigt under en ettårsperiod. Efter giltighetsperioden måste provet göras om för att säkerställa att kunskaperna hålls uppdaterade. 

Vad är fördelarna?

Att vara Google Partner har sina fördelar. Man får möjlighet att förbättra sina kunskaper och hålla koll på de senaste trenderna inom branschen genom information och utbildningar från Google. Man får även tillgång till support och resurser för att bibehålla och förbättra kundernas prestanda. Man får även Google Partners-märket som ett bevis på sina uppvisade kunskaper. 
 

Intresserad av Google Ads?

Är du intresserad av att annonsera på Google? Våra experter hjälper dig - Kontakta oss!


Dela på...


Kategorier

Sitekarta | © Intendit AB 2021
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida