Intendit skapar Lidby livings nya hemsida

Lidby living väljer Intendit!

"Jag är jättenöjd med vår nya hemsida, den blev faktiskt precis så som jag önskade mig. Bra för mig att tänka utanför ”boxen” och att våga göra om det jag tänkt från början. Den nya hemsidan känns både modernare och mer rätt än den förra. Stort tack för till Martin Wendt och Intendit för ert tålamod med mig"
/Malin Gårdinger Lidby

www.lidbyliving.se

Läs mer >>

Vi välkomnar E. HARLAUT et fils!

Vi välkomnar E. HARLAUT et fils!

"Vår nya hemsida Harlaut.se, känns både informativ och supersnygg. Lätt att hitta runt i och funktionerna de olika ligger logiskt placerade. Samarbetet har gått smidigt med Martin på Intendit som tog tag i det hela, från förslag till genomförande. Jag matade på med texter och bilder. Nu får vi se hur mottagandet blir till nya som gamla kunder."

/Erik Harlaut, E. HARLAUT et fils

www.harlaut.se

Läs mer >>

Ny hemsida till Stråh

Ny hemsida till Stråh

"Vi var i behov av en ny och fräsch hemsida som anpassar sig till den enhet som används. Intendit tog sig an detta med bravur och snabbt gick det. Supporten är fantastisk med snabb kontakt och utförd uppdatering. De lyssnar på våra behov och ger excellent feedback. Vi är mycket nöjda och rekommenderar varmt Intendit."

/Inga & Jenny på Stråh i Lund

www.strah.se

Läs mer >>

Vi välkomnar Restaurang Don Pápalo till Intendit

Vi välkomnar Restaurang Don Pápalo till Intendit

"Det finns miljoner hemsidor och valet är inte alltid lätt när det gäller skapandet av sin egen hemsida. Med stöd av Intendit och vår egen personliga designer Martin lyckades vi skapa vår vision dubbelt upp och vi är super nöjda"

/Andres Järbrink, Don Papalo

www.donpapalo.se

Läs mer >>

Vi välkomnar Edmond Hair!

Vi välkomnar Edmond Hair

En förnyad och mobilanpassad hemsida, blev precis som vi hade tänkt oss. Jättebra samarbete med Emma och Intendit. Kan rekommendera till alla som behöver en ny eller uppgraderad hemsida.

Läs mer >>

Vi välkomnar Brasserie Vau De Ville

Vi välkomnar Brasserie Vau De Ville

"Vi ville snabbt byta leverantör för vår hemsida. Intendit tog sig an detta arbete. Martin Wendt på Intendit byggde upp sidan snabbt och vi är mycket nöjda med resultatet. Vi vill passa på att önska alla en God Jul & Gott nytt år! Ps. Glöm inte att boka nyårsbuffén hos oss."

/Sharam, Brasserie Vau De Ville Stockholm

www.vaudevillestockholm.se

Läs mer >>

Louise Hellberg

I huvudet på Louise Hellberg, vår duktiga Teamleader

Hur beskriver man en person som Louise Hellberg? En borttappad ”Bernadotte” ifrån västkusten? Eller är det en vanlig lanttjej som älskar alla djur i hela världen? Svårt att avgöra. Men mest av allt är hon kvinnan på kontoret som ser till att våra säljare kommer ut och gör det dom är bäst på - nämligen att träffa kunder och skapa affärer. Denna gången är det dags för Louise att sätta sig på heta stolen för en kort intervju.

Läs mer >>


Kategorier

Sitekarta | © WeIntendit AB 2018
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida