Google Ads

Öka din synlighet genom annonsering på Googles förstasida

Nå möjliga kunder när de söker efter just din produkt eller tjänst!

Vi utformar skräddarsydda textannonser som visas för användare när dom är i behov av just din produkt eller tjänst. Annonserna optimeras kontinuerligt under kampanjens gång för att uppnå bästa möjliga resultat. Efter avslutad kampanj får du en rapport med statistik över resultatet.

Varför är det bra att annonsera på Google?

1. Öka synlighet och trafik till din hemsida 

2. Ökad varumärkeskännedom och konverteringar 

3. Det är en annonseringsform som passar både stora och små företag

4. Möjlighet att ställa in anpassad målgrupp och geografisk plats 

Google Ads är ett annonseringsverktyg som används för att visa textannonser i Googles sökresultat. Varje gång en person gör en sökning på dina viktigaste nyckelord så har du möjlighet att synas. Det kostar ingenting att synas, när du annonserar via Google Ads så betalar du bara för mätbara resultat, såsom telefonsamtal eller annonsklick. Under annonseringen samlas värdefull statistik in om dina potentiella kunder. 

En klar fördel med annonsering via Google Ads är möjligheten att kunna rikta sig till rätt personer - vid rätt tidpunkt. Parametrar såsom ålder, kön, intressen, tidpunk och geografisk plats kan alla modifieras för att säkerställa att det är rätt personer som nås av din annons. Välj en tidsperiod och budget som passar dig bäst. 

97% av Sveriges invånare (12+) använder sig av Google och 61% använder Google dagligen. Detta gör Google till världens största sökmotor, vilket i sin tur gör att annonseringen kan nå ut till väldigt många människor. 

Vi är certifierade inom Google ads

Det kan vara svårt att få till bra resultat via Google Ads om man som företag inte besitter rätt kunskap. Därför hjälper vi på Intendit er med er annonsering! Samtliga medarbetare som arbetar med annonsering hos oss har bred kunskap och erhåller certifiering inom Google Ads.

Google Partners - Intendit hjälper dig med Google Ads

Vill du veta mer? Ring, maila, fyll i och skicka formuläret, för att boka ett möte med någon av våra säljare. Vi kommer gärna och besöker dig!


Marcus Ingelmo - Sales Manager
Marcus Ingelmo
0760-003308
David Harsten - Senior Account Manager
David Harsten
0760-003309
Sitekarta | © Intendit AB 2021
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida