Vad ska man tänka på i uppstarten av en ny hemsida? Vi ger dig 5 enkla tips!

Vad ska man tänka på i uppstarten av en ny hemsida? Vi ger dig 5 enkla tips!

Det är inte så svårt, följ våra enkla tips nedan så har du kommit en god bit på vägen. Tänk ut vad är syftet med din hemsida är. Är det en företagspresentation? tänker du du sälja produkter? sprida information? genomföra en kampanj?

Surfa gärna runt och samla ihop 3-5 hemsidor som du verkligen gillar. På så sätt kommer själva formspråket att klarna. Skriv ner exakt vad det är du gillar med dem t.ex. färger? bilder? typsnitt?

Läs mer

Därför behövs högupplösta bilder

Därför behövs högupplösta bilder

Bilder utgör en mycket stor det av en modern webbdesign och man har ett par sekunder på sig att fånga besökarens uppmärksamhet. Välj därför riktigt snygga bilder som är relevanta för din målgrupp och har hög upplösning.

Läs mer

Kom igång med att skriva för webben

Kom igång med att skriva för webben

Skriv så korta och enkla texter som möjligt. Börja alltid med det viktigaste. De första raderna kan vara avgörande för att få besökaren intresserad av att läsa vidare. Många specialister menar, att runt 80 % av besökarna, läser bara rubriker och ingresser (inledande text). Lägg därför det mesta av krutet på dessa och använd de sökord som är viktiga för ditt företag. Runt 5-6 ord är lagom i rubrikerna, var tydlig med ditt budskap. Använd gärna kompletterande mellanrubriker på samma sätt.

En ingress bör innehålla max 4 meningar och tydligt beskriva vad kommande text innehåller. Håll gärna ner storleken på brödtexten så mycket det går. Välj snygga bilder som ytterligare lyfter fram ditt budskap. 

Guida alltid din besökare till att ta nästa steg. Vad vill du att besökaren ska göra? länkas vidare? kontakta dig? ladda ner en pdf-fil? köpa en produkt? Visa detta tydligt!

Läs mer

Vi välkomnar Lidby living!

Lidby living väljer Intendit!

"Jag är jättenöjd med hemsidan, den blev faktiskt precis så som jag önskade mig. Bra för mig att tänka utanför ”boxen” och att våga göra om det jag tänkt från början. Den nya hemsidan känns både modernare och mer rätt än den förra. Stort tack för till Martin Wendt och Intendit för ert tålamod med mig"

Läs mer

Vi välkomnar E. HARLAUT et fils!

Vi välkomnar E. HARLAUT et fils!

"Vår nya hemsida Harlaut.se, känns både informativ och super snygg. Lätt att hitta runt i och funktionerna dom olika ligger logiskt placerade. Samarbetet har gått smidigt med Martin på Intendit som tog tag i det hela från förslag till genomförande. Jag matade på med texter och bilder. Nu får vi se hur mottagandet blir till nya som gamla kunder."

/Erik Harlaut, E. HARLAUT et fils

www.harlaut.se

Läs mer

Vi välkomnar Stråh

Vi välkomnar Stråh

"Vi var i behov av en ny och fräsch hemsida som anpassar sig till den enhet som används. Intendit tog sig an detta med bravur och snabbt gick det. Supporten är fantastisk med snabb kontakt och utförd uppdatering.De lyssnar på våra behov och ger excellent feedback. Vi är mycket nöjda och rekommenderar varmt Intendit."

Läs mer

Vi välkomnar Restaurang Don Pápalo till Intendit

Vi välkomnar Restaurang Don Pápalo till Intendit

"Det finns miljoner hemsidor och valet är inte alltid lätt när det gäller skapandet av sin egen hemsida. Med stöd av Intendit och vår egen personliga designer Martin lyckades vi skapa vår vision dubbelt upp och vi är super nöjda"

/Andres Järbrink, Don Papalo

www.donpapalo.se

Vi välkomnar Edmond Hair!

Vi välkomnar Edmond Hair

En förnyad och mobilanpassad hemsida, blev precis som vi hade tänkt oss. Jättebra samarbete med Emma och Intendit. Kan rekommendera till alla som behöver en ny eller uppgraderad hemsida.

/Ulli, Edmond Hair

www.edmondhair.com

Vi välkomnar Brasserie Vau De Ville

Vi välkomnar Brasserie Vau De Ville

"Vi ville snabbt byta leverantör för vår hemsida. Intendit tog sig an detta arbete. Martin Wendt på Intendit byggde upp sidan snabbt och vi är mycket nöjda med resultatet. Vi vill passa på att önska alla en God Jul & Gott nytt år! Ps. Glöm inte att boka nyårsbuffén hos oss."

Läs mer

David Harsten

I huvudet på David Harsten, vår glada Seniorsäljare

Alla företag borde ha en anställd som David Harsten. Med sin charmiga personlighet och många små äventyr genom åren så toppar han listan över den mest omtalade på kontoret. Det händer alltid något i närheten av David. Han är en utpräglad tävlingsmänniska med stort hjärta som alltid bjuder på sig själv. Det är därför dags, som nummer tre bland våra intervjuer, att närma oss denna karismatiska person. Möt Herr. Harsten.

Läs mer

Emma P. Borgström

I huvudet på Emma P. Borgström, en färgglad webbkreatör

Emma är vårt senaste tillskott i webbdesignteamet. Det hela började under hösten 2013, då Emma, med sin färgglada personlighet, alltid glada humör, och många kreativa idéer satte sin prägel hos oss på Intendit. Emmas signum är en stor förståelse för kundens behov och att alltid kunna leverera därefter. Som nummer två bland våra medarbetarintervjuer: Låt oss presentera fröken Emma P. Borgström!

Läs mer

Louise Hellberg

I huvudet på Louise Hellberg, vår duktiga Teamleader

Hur beskriver man en person som Louise Hellberg? En borttappad ”Bernadotte” ifrån västkusten? Eller är det en vanlig lanttjej som älskar alla djur i hela världen? Svårt att avgöra. Men mest av allt är hon kvinnan på kontoret som ser till att våra säljare kommer ut och gör det dom är bäst på - nämligen att träffa kunder och skapa affärer. Denna gången är det dags för Louise att sätta sig på heta stolen för en kort intervju.

Läs mer

Senaste blogginlägg

Sitekarta | © WeIntendit AB 2016
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida