Våra tjänster

Intendit är en komplett webbyrå i Malmö, Helsingborg, Stockholm och Helsingfors. Vi erbjuder snabba, responsiva och personligt designade hemsidor och webshoppar. När hemsidan är klar hjälper vi er att synas med hjälp av digital marknadsföring. Vi arbetar med sökmotoroptimering (SEO), Google Ads och Facebook Ads för att nå ut till potentiella kunder och öka företagets lönsamhet. Vid behov hjälper även våra grafiker er att designa passande logotypes utifrån era önskemål. Vi erbjuder även en komplett maillösning för våra kunder med Microsoft Business 365 där kalender och office-apparna ingår.

Hemsida

Vi bygger och designar responsiva hemsidor i WordPress med hjälp av Elementor utifrån kundens önskemål. Det ingår fri support och fria uppdateringar för att göra det enkelt för dig som kund att ha en hemsida. I dagens samhälle är det viktigt som företag att ha en hemsida som potentiella kunder kan besöka. Sedan start har våra designers levererat ca 10.000 hemsidor. Är du intresserad av en billig och prisvärd hemsida så är Intendit rätt val för dig!

E-handel

Säljer du produkter? Då kan en E-handel vara lämplig för att öka försäljningen. En E-handel är en hemsida där även produkter, varukorg samt betalningsmöjligheter finns. Fördelen med en webshop är att kunden kan göra köp när som helst på dygnet oavsett vart de än befinner sig. Intendit bygger användarvänliga och responsiva webshopar i WooCommerce som är en av världens ledande plattformar inom webshop. Börja sälj dina produkter på nätet och öka företagets försäljning! 

SEO

SEO (sökmotoroptimering) innebär att man optimerar hemsidan eller webshopen för att synas i Googles organiska sökresultat. Detta genom att göra hemsidan relevant för specifika sökord och fraser. Sökmotoroptimering är en långsiktig marknadsföringsstrategi som ökar trafiken till hemsidan. Vi på Intendit har över 200 aktiva SEO-kunder och hjälper gärna fler att öka sin organiska synlighet. 

Google Ads

Google Ads (tidigare AdWords) är en typ av digital annonseringsform. Google Ads används för att bland annat annonsera i Googles sökresultat. Det finns olika typer av annonser som textannonser, shoppingannonser, bildannonser med mera. Med Google Ads betalar man endast per klick på annonsen. Genom att välja specifika sökord som ska trigga annonsen ser man till att personer i rätt mindset nås av den.

Facebook Ads

Med annonsering på Facebook kan du nå ut till många potentiella kunder. Det går att ställa in kön, ålder, intresse och geografisk plats för att säkerställa att annonsen når ut till rätt personer. När någon klickar på annonsen kommer dom till en landningssida speciellt utformad för att samla in kontaktuppgifter till personer som är intresserad av dina tjänster eller produkter. 

Logotyp

Logotypen är företagets ansikte utåt. Det är en av de viktigaste delarna när det kommer till varumärkesbyggande. Det är viktigt att en logotyp inte innehåller för många element, eftersom att den ska fungera både i liten och stor storlek. Ett grafiskt element och företagsnamnet räcker långt. Vi hjälper dig att designa en modern logotyp som speglar din verksamhet. 

Microsoft 365

Ta del av marknadsledande e-post, kalender och lagringsutrymme från Microsoft. Du får även deras appar i webb-eller skrivbordsversion. Välj mellan våra olika paket – Business Basic eller Business standard. Vi bistår med flytt av din gamla e-post samt övrig teknisk support. Maillösning från 79 kr/månad per användare.

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Jag vill bli kontaktad via: