Facebook Ads

Visa upp ditt företag för din specifika målgrupp

Hela 95% av Sveriges befolkning använder sociala medier i sitt dagliga liv. Att synas digitalt har aldrig varit så viktigt som nu. Att ha en snygg hemsida är det första steget – nu är det dags att se till att dina potentiella kunder hittar dig.

Vi hjälper dig igenom hela processen – vi tar fram en speciellt utformad landningssida, gör målgruppsanalys och skapar skräddarsydda annonser som passar med din grafiska profil. Det slutgiltiga målet är att få visningar, länkklick och att samla in kontaktuppgifter till nya kunder som är intresserade av dina produkter eller tjänster. 

Intendit hjälper kunder med annonsering på Facebook
0 %
Använder sociala medier dagligen
0
Genomsnittliga visningar på våra kampanjer
0
Miljarder användare att nå ut till

Sveriges mest besökta plattform

Facebook är den sociala plattformen som svenskarna besöker mest på daglig basis, vilket i sin tur gör att annonseringen kan nå ut till väldigt många människor.

Därför ska du annonsera på Facebook

  • Ökad varumärkeskännedom
  • Nå ut till din målgrupp
  • Samla in viktig statistik
  • Skräddarsydda annonser
Fannie Lundberg

Boka ett kostnadsfritt möte med oss

Hej, vi hjälper dig med alla dina frågor om Facebook Ads och digital marknadsföring. 
Ta kontakt med oss idag! 

Pris sätts individuellt per kampanj

Vill du veta mer om Facebook Ads? Kontakta oss för att boka ett möte med någon av våra säljare. Vi kommer gärna och besöker dig!

Hemsida

Hemsida ikon
Snabb, mobilanpassad och skräddarsydd hemsida...

SEO

Sökmotoroptimering (SEO) ikon
SEO är ett kostnadseffektivt och långsiktigt sätt att etablera ditt företag i den digitala världen...

Google Ads

Google Ads ikon
Nå möjliga kunder när de söker efter just din produkt eller tjänst på Google...

Vanliga frågor & svar

Om du har en fråga som inte besvaras nedan var god kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig

Vilka företag kan ha nytta av Facebook Ads?

Alla företag, stora som små, kan dra nytta av att annonsera på Facebook. Ditt företags målgrupp finns garanterat på Facebook med över 2,9 miljarder användare. De flesta av våra kunder är verksamma i Malmö eller Stockholm, men vi har inga problem med att ta emot förfrågningar från andra delar av landet.   

Vad är den främsta fördelen med Facebook Ads?

En klar fördel med annonsering via Facebook Ads är möjligheten att kunna rikta sig till rätt målgrupp. Parametrar såsom ålder, kön, intressen, tidpunkt och geografisk plats kan alla modifieras för att säkerställa att det är rätt personer som nås av din företagsannons. Det är även möjligt att exkludera målgrupper som man inte vill nå – vilket kan vara lika viktigt.

Hur fungerar själva annonseringen på Facebook?

Vi skapar en kampanj med tillhörande annonsbild- och text som visas på Facebook för personer som stämmer överens med din målgrupp. Annonsen leder personen till en speciellt utformad landningssida vars huvudsakliga syfte är att samla in kontaktuppgifter till potentiella kunder. Annonserna optimeras kontinuerligt under kampanjens gång för att uppnå bästa möjliga resultat. Efter avslutad kampanj får du en rapport med statistik över resultatet. Läs gärna med om hur du marknadsför ditt företag med hjälp av Facebook ads här.

Vilken typ av statistik samlas in under kampanjen?

Vi kan bland annat se hur många personer som har sett annonsen, hur många som har valt att klicka på den samt konverterat på landningssidan. Vill du lära dig mer om olika begrepp inom betald annonsering? Ta gärna en titt på vår ordlista

Vad är målet med annonsering på Facebook?

Det finns många olika typer av målsättningar med Facebook-kampanjer. Vissa vill endast fokusera på varumärkeskännedom medan andra fokuserar mer på köp av produkter. Vi brukar vanligtvis fokusera på att få visningar, länkklick och att samla in kontaktuppgifter till nya kunder som är intresserade av dina produkter eller tjänster.

Vilka olika placeringar finns det för Facebook-annonserna?

Det finns många valmöjligheter när det kommer till annonsplaceringar på Facebook. Den allra vanligaste placeringen är i flödet, men det går även att visa sina annonser i sökresultatet, olika grupper, Marketplace eller Messenger. 

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Jag vill bli kontaktad via:

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Jag vill bli kontaktad via: