Google Ads

Nå nya kunder när de söker efter din produkt eller tjänst

Vi utformar skräddarsydda textannonser som visas för användare när dom är i behov av just din produkt eller tjänst. Annonserna optimeras kontinuerligt under kampanjens gång för att uppnå bästa möjliga resultat.

Google Ads är ett annonseringsverktyg som används för att visa textannonser i Googles sökresultat. Varje gång en person gör en sökning på dina viktigaste nyckelord så har du möjlighet att synas. Google är världens största sökmotor, vilket i sin tur gör att annonseringen kan nå ut till väldigt många människor.

Vi hjälper våra kunder med Google Ads
0
Vår genomsnittliga kund får tillbaka 8.1 x pengarna
0 %
Av våra kampanjer har en klickfrekvens över snittet
0
Genererade leads åt våra kunder

Vi är experter på Google Ads

Samtliga av våra experter har bred kunskap och erhåller certifiering inom Google Ads.

Därför är det bra att annonsera på Google

  • Öka synlighet och trafik till din hemsida
  • Ökad varumärkeskännedom och fler försäljningar
  • Passar både stora och små företag
  • Möjlighet att nå anpassad målgrupp och geografisk plats
Fannie Lundberg

Boka ett kostnadsfritt möte med oss

Hej, vi hjälper dig med alla dina frågor om Google Ads och digital marknadsföring. 
Ta kontakt med oss idag! 

Pris sätts individuellt per kampanj

Vill du veta mer om Google Ads? Kontakta oss för att boka ett möte med någon av våra säljare. Vi kommer gärna och besöker dig!

E-handel

E-handel logotyp
Webbshop till ett av marknadens lägsta pris per månad...

SEO

Sökmotoroptimering (SEO) ikon
SEO är ett kostnadseffektivt och långsiktigt sätt att etablera ditt företag i den digitala världen...

Facebook Ads

Facebook ads ikon
Visa upp ditt företag, få länkklick och samla in kontaktuppgifter till nya kunder som är intresserade av dina produkter eller tjänster...

Vanliga frågor & svar

Om du har en fråga som inte besvaras nedan var god kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig

Vilka företag kan ha nytta av Google Ads?

Google Ads är annonseringsform som är lämplig för alla olika sorters företag. Hela 97% av Sveriges invånare använder sig av Google vilket gör det möjligt att nå ut till nya potentiella kunder.

Vad är den främsta fördelen med Google Ads?

Den främsta fördelen med Google Ads är möjligheten att nå potentiella kunder när de söker efter just din tjänst eller produkt. Detta genom att företaget syns i Googles sökresultat på specifika sökord. 

Finns det olika typer av kampanjer?

Ja, det finns olika sorters kampanjtyper. De vanligaste är sökannonser som placeras över och under de organiska sökresultatet. Dessa är uppbyggda likt de organiska sökresultaten och består alltid av minst en titel och beskrivning. En annan vanlig kampanjtyp är shopping-annonser som placeras högst upp som en bildkarusell när man söker på produkter. En annan sort är displaykampanjer som är bildannonser på olika webbplatser. Utöver det finns det också videokampanjer som består av videoannonser på Youtube med mera. 

Hur fungerar Google ads?

Vi arbetar med textannonser som syns i Googles sökresultat vid specifika sökningar. Dessa sätter vi upp genom att skapa ett Google Ads konto och skapar en kampanj, ad set och annons. Vi gör en sökordsanalys för att hitta lämpliga sökord. Vi ställer in parametrar såsom ålder, kön, intressen, tidpunkt och geografisk plats för att säkerställa att det är rätt personer som nås av din annons. Annonsen leder sedan till en specifikt utformad landningssida kopplad till kampanjen. Efter avslutad kampanj skickas en rapport med statistik till kunden. Läs gärna mer om hur Google ads fungerar här

Vad för statistik samlas in från annonsen?

Vi samlar in statistik på alla Google Ads annonser som vi sammanställer i en rapport som kunden får ta del av vid avslutad kampanj. Statistik som antal visningar, klick, leads/konverteringar och kostnad per klick samlas in. Statistik om besökarna såsom vart de är geografiskt, om de surfar på mobil eller dator, ålder, kön med mera samlas också in. Det kan dock vara lite knepigt att förstå sig på alla begrepp inom marknadsföring, läs gärna vår ordlista med annonseringsbegrepp här.

Vilka kunder kan ni arbeta med?

Vi har kunder inom de flesta storlekar och branscher. Kontakta oss om du undrar ifall du kan vara en lämplig Google Ads kund. 

Vad kostar Google Ads?

Det kostar ingenting att synas när annonsen visas i sökresultatet. Du betalar endast för mätbara resultat såsom annonsklick eller telefonsamtal.

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig inom kort!!

Jag vill bli kontaktad via:

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Jag vill bli kontaktad via: