Skapa grafiskt material till ditt företag med Canva!

2023-08-18 -

Canva är ett onlineverktyg som du kan använda för att skapa grafiskt material till ditt företag. Verktyget är väldigt användarvänligt och kräver inte att användaren har avancerade designfärdigheter, vilket gör det till en perfekt lösning för dig som vill skapa grafiskt material själv. Canva har olika prenumerationsplaner, dels en betalversion men även en gratisversion med grundläggande funktioner som i själva verket räcker väldigt långt.

Du kan även ladda upp din logotyp, typsnitt, bilder och färger för att säkerställa att det grafiska materialet alltid går i linje med din grafiska profil.

Mångsidiga designmallar

Canva har ett brett utbud av färdiga designmallar för allt från sociala medieinlägg till presentationsmaterial. Det är även möjligt att designa andra typer av marknadsföringsmaterial så som affischer, flygblad och broschyrer. Sociala medier är en viktig del av marknadsföringsstrategin för de flesta företag. Med Canva kan du enkelt skapa material för dina inlägg, stories och annonser. Verktyget har ett användarvänligt gränssnitt där du enkelt kan dra och släppa element, ändra text och justera layouten.

Kom igång med Canva

Gå till Canvas hemsida och skapa ett konto. Canva har lite olika prenumerationsnivåer beroende på dina behov. Det finns gratisversionen av Canva, Canva Pro eller Canva för team. 

Skapa grafiskt material med Canva

Gratisversionen ger dig ett stort antal kostnadsfria mallar att använda. Men med Canva Pro får du tillgång till samtligt material – vilket består miljontals mallar, bilder, typsnitt och grafiska element. Canva Team möjliggör för dig att samarbeta med andra kreatörer för att skapa sammanhängande grafiskt material i stor skala.

Att skapa grafiskt material behöver inte vara varken komplicerat eller dyrt. Med Canva kan företag, oavsett storlek eller bransch, skapa professionellt och attraktivt grafiskt material som hjälper dem att kommunicera sitt budskap på ett effektivt sätt.

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Jag vill bli kontaktad via: