Hej David!

2023-05-31 -

Berätta kort om dig?
Jag har arbetat med internet, försäljning och marknadsföring sedan 2003. Som person är jag alltid glad, tävlingsinriktad och tackar inte nej till en rejäl utmaning. Jag bor i Bjärred tillsammans med min fru och våra två döttrar.

Vad är din roll på Intendit?
Jag är COO och Head of Sales, det innebär att jag har det övergripande operativa ansvaret för verksamheten men även vårt säljteam och resultatet.

Hur ser en vanlig dag ut för dig på Intendit?
I min roll kan dagarna se väldigt olika ut. Det kan handla om att jag är ute på kundmöte, sitter med administrativa uppgifter eller har utbildning med personal. Då jag brinner för försäljning är det extra roligt att arbeta nära säljteamet för att kunna utveckla och inspirera hands on, men också på en strategisk nivå kunna optimera de olika delarna i säljprocessen.

Vad är det bästa med att arbeta på Intendit?
Först och främst är det förmånen att få arbeta med alla engagerade kollegor. Därefter är det nog möjligheten att hålla ett kort avstånd mellan idé till faktiskt genomförande. Vi har mycket kompetens i våra olika avdelningar och det skapar, i en liten organisation som Intendit, ett dynamiskt arbetssätt.

Vad gör du helst på din lediga tid?
Då är det fullt fokus på familj, hem och hus. Utöver det skulle jag säga, träning, gaming och ishockey.

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Jag vill bli kontaktad via: