Hej Niclas!

2023-02-08 -

Berätta kort om dig.

– Mitt namn är Niclas och jag har arbetat på Intendit sen 2015, Resan började inne på vår supportavdelning där jag började med att ta hand om våra nya och nuvarande kunder för att underhålla och uppdatera deras hemsidor. Efter 3½ år och mycket erfarenhet så gick jag upp till att bli en designer för Intendit istället och började istället att skapa hemsidor åt våra nya kunder, samtidigt som jag med min erfarenhet hjälper till att utbilda nya supportmedarbetare. Jag har nu jobbat som designer sen 2019. 

Vad är din roll på Intendit?

 – Min roll är Designer

Hur ser en vanlig dag ut för dig på Intendit?

– En vanligt dag för mig innebär att komma till kontoret vid 07:45 och börja dagen med en kopp kaffe, därefter så påbörjar jag arbetet med att besvara inkommande mail och ärenden som kommit in under kvällen. Därefter sätter jag mig in i dagens arbete och börjar därefter att designa hemsidor. 

Vad är det bäst med att arbeta på Intendit?

 – Det bästa med att jobba på Intendit är att jag har väldigt erfarna och trevliga kollegor, detta samt att jag har frihet att kunna fortsätta utbilda mig inom nya trender och designer för att hålla mig uppdaterad. 

Vad gör du helst på din lediga tid?

– Jag är lite av en datornörd på min fritid, så jag tycker om att uppgradera min personliga dator, och spela VR rhythm spel, samt så tycker jag mycket om att gå omkring i Malmö då det är en väldigt vacker stad.

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Jag vill bli kontaktad via: