Hej Tova!

2023-04-18 -

Berätta kort om dig själv.
Jag heter Tova och har varit på Intendit sedan maj 2020. Jag började min tid på Intendit som praktikant genom min utbildning på Medieinstitutet. Jag tog examen i december 2020 och fick sedan påbörja min tjänst. Under min tid på Intendit har jag varit med och utvecklat våra tjänster, arbetat med många trevliga kunder och lärt mig väldigt mycket nytt.

Vad är din roll på Intendit?
Jag hjälper våra kunder med deras digitala marknadsföring. Tillsammans med min kollega Emma arbetar jag med SEO, SEM och Social media marketing.

Hur ser en vanlig dag ut för dig på Intendit?
En sak som är väldigt roligt med mitt jobb är att ingen dag är den andra lik. Men för det mesta kommer jag till kontoret vid åttatiden, hämtar en kopp kaffe och slår mig ner vid mitt skrivbord. Med lite bra musik i lurarna sätter jag igång med dagens arbetsuppgifter.

Vad är det bästa med att arbeta på Intendit?
Det bästa med att arbeta på Intendit är mina fina kollegor och att vi får möjligheten till ständigt lärande på jobbet, vilket är speciellt viktigt inom min bransch.

Vad gör du helst på din lediga tid?
Min lediga tid spenderar jag helst tillsammans med vänner, spelar brädspel med familjen eller i vårt sommarhus på Öland.

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Jag vill bli kontaktad via: