Vi är Google-certifierade!

2023-02-03 -

Vi på Intendit är stolta över att kunna dela den glada nyheten att våra marknadsförare numera innehar tre Google-certifikat. Certifikaten inkluderar Shopping ads certification, Google Ads Search certification och Google Analytics certification.

Google-certifikat är en viktig markeringspunkt för företag som arbetar med digital marknadsföring. Det visar att en webbyrå har den kunskap och erfarenhet som krävs för att hjälpa sina kunder att nå sina mål med hjälp av Google-plattformarna.

Shopping ads certification är en utbildning i hur man skapar och optimerar shoppingannonser för att nå ut till potentiella köpare på Google. Google Ads Search certification fokuserar på hur man skapar och optimerar sökannonser för att nå ut till rätt målgrupp i Googles sökresultat. Google Analytics certification är en utbildning i hur man använder Google Analytics för att förstå och mäta webbtrafik och användarbeteende på bästa sätt.

Fördelar med Google certifikat

Det finns många fördelar med att arbeta med en Google-certifierad webbyrå. För det första är certifierade företag mer sannolika att ha en djup förståelse för Google-plattformar och hur man använder dem för att nå sina mål. För det andra är de mer sannolika att ha de senaste verktygen och metoderna för att hjälpa kunder att nå sina mål.

Överväg en Google-certifierad webbyrå om du behöver någon som kan hjälpa dig att nå dina mål inom digital marknadsföring. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller vill veta mer om våra tjänster!

Google certifikat logos

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Jag vill bli kontaktad via: