Missa inte våra videoguider på Youtube!

2022-06-16 -

Vi på Intendit har skapat flera videoguider på vår Youtube-kanal. Dessa är till för att underlätta för våra kunder och är alltid lättillgängliga om behovet uppstår. Guiderna handlar om allt från hur man skapar och redigerar sidor i WordPress, hur man lägger in produkter och skapar rabatter via WooCommerce till hur man skickar material via WeTransfer och mycket mer. Ni hittar Intendits videoguider här!

Guide för att lägga in produkter

En av guiderna på Intendits Youtube-sida handlar om hur man lägger in produkter i WooCommerce. Vad är då WooCommerce? Jo det är ett populärt och kostnadsfritt plug-in i WordPress som gör att man kan smidigt kan bedriva en webshop. Via WooCommerce kan man lägga in alla produkter enkelt samt designa hur produktsidan ska se ut. Vi bygger våra webshoppar med WooCommerce, vilket gör det enkelt för våra kunder med e-handel att själva lägga in och ändra befintliga produkter. På så sätt kan man smidigt hålla webshopen uppdaterad med rätt produkter, priser, bilder och beskrivningar. 

I videoguiden går vi genom steg för steg hur du själv lägger in nya produkter och lägger till produktinformation, pris, eventuellt reapris, ändrar lagerstatus, lägger till produktkategorier med mera. Det är enkelt att själv lägga in fler produkter, kika på videon nedan för att se vår guide!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Jag vill bli kontaktad via: