WooCommerce – En av världens ledande plattformar för E-handel

2022-01-24 -

Om du säljer produkter online så har du säkert hört talas om WooCommerce. Det är ett gratis plug-in som är kompatibelt med din WordPress sida som du enkelt och säkert kan använda för att bedriva din e-handel. Med över 5 miljoner aktiva installationer så är WooCommerce ett av världens ledande plug-in för webshopar. Men varför är WooCommerce så populärt?

Användarvänligt med många funktioner

Populariteten grundar sig förmodligen i att det är så enkelt att använda och har många funktionaliteter som uppskattas av dess användare. Det är möjligt att ha allt ifrån en väldigt enkel webshop till en avancerad med tusentals produkter. De flesta människor kan dessutom enkelt uppdatera sina shoppar själva. Det går exempelvis att lägga in enkla produkter som består av en bild, beskrivning och pris. Men man kan även lägga in produkter, exempelvis klädesplagg, som finns tillgägnliga i många olika storlekar och färger där priset varierar beroende på vilken produkt som valts av kunden.

WooCommerce är kompatibelt med Klarna

Numera är svenskar väldigt bekväma med att handla på nätet. WooCommerce är kompatibelt med Klarna och andra betalningslösningar som människor är vana vid. Detta gör att det blir enkelt för dina kunder att handla dina produkter.

Designa din shop som du vill

I WooCommerce finns det möjlighet att designa din shop så att den passar in med den övriga hemsidan. Det går enkelt att ändra typsnitt, färger och hur många produkter som ska visas per sida. Det är även väldigt enkelt att sortera produkter utifrån kategori, så att det blir enkelt för dina kunder att hitta rätt produkter.

WooCommerce är gratis och uppdateras frekvent

Eftersom att det är så många som använder WooCommerce så hålls plug-innet uppdaterat och nya funktionaliteter läggs till och förbättras ständigt. Det gör att man inte behöver dras med långvariga buggar.

Världdsledande E-handel med Woocommerce

Enkelt att flytta över produkter och kategorier

Har du redan en annan webshop och vill flytta över dina produkter? WooCommerce har en funktion för att importera och exportera produkter som gör det enkelt att flytta från en WooCommerce shop till en annan. Det fungerar även att flytta över produkterna om du exempelvis använder Shopify i nuläget. På så sätt behöver du inte flytta över alla produkterna manuellt en och en.

Är du intresserad av att starta en webshop?

Vi erbjuder webbshoppar i Woocommerce. Självklart med support och fria uppdateringar. Ta kontakt med oss!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Jag vill bli kontaktad via: