E-handel i Malmö

Att ha en E-handel är idag en självklarhet för många företag, oavsett storlek. Genom att erbjuda dina produkter och tjänster online når du en betydligt bredare kundgrupp som inte begränsas av geografiska avstånd. Dina potentiella kunder kan enkelt hitta och köpa dina varor från bekvämligheten av sin hemmamiljö, oavsett om de befinner sig i Malmö, Stockholm eller på andra sidan jordklotet. Detta ökar inte bara försäljningen utan ger också en bättre kundupplevelse. Oavsett om du driver ett litet lokalt företag eller en etablerad kedja, har E-handel potential att ta din verksamhet till nya höjder.

Lottenlund Estate hemsida

Integrera Woocommerce med WordPress

Woocommerce erbjuder en hög flexibilitet och är extremt användarvänligt, vilket gör det enkelt att hantera produkter, beställningar och kundinformation. Det finns också ett stort antal tillägg som gör det möjligt att skräddarsy E-handeln efter specifika behov och önskemål. Med Woocommerce får du en skalbar lösning som kan växa med ditt företag, oavsett om du just har startat eller om du redan har en etablerad kundbas.

E-handel, webshop via woocommerce

Varför välja oss för din E-handel?

Vi guidar dig genom hela processen, från initial planering och design till implementation och löpande optimering. Genom att anlita en webbyrå får du tillgång till specialister som kan hjälpa dig att designa och utveckla en professionell och funktionell E-handel. Vi erbjuder support för din E-handel året om, vilket innebär att du alltid kan få hjälp om något problem skulle uppstå. Det spelar ingen roll om du inte är tekniskt kunnig, vi finns här för att säkerställa att din E-handel alltid fungerar smidigt. Dessutom erbjuder vi våra tjänster till konkurrenskraftiga priser, vilket gör det möjligt för även de minsta företagen att ta steget in i onlinehandeln

Kontakta oss

Vill du veta mer om vår E-handelslösning? Kontakta oss för att boka ett möte med någon utav våra duktiga säljare.

Vanliga frågor & svar

Om du har en fråga som inte besvaras nedan var god kontakta oss så hjälper vi dig!

Varför ska jag välja Woocommerce?

WordPress och Woocommerce är en kraftfull kombination som ger dig full kontroll över design, innehåll och marknadsföring av din E-handel. Lösningen erbjuder omfattande funktionalitet, är användarvänlig och dessutom skalbar så att din E-handel kan växa i takt med ditt företag.

Vad kostar det att anlita er för att skapa en E-handel?

Våra prisvärda tjänster gör att även de minsta företagen i Malmö har möjlighet att etablera en framgångsrik E-handel. Vi vill göra digitalisering och e-handel tillgängligt för alla, oavsett företagsstorlek. Alla projekt är olika – så ta gärna kontakt med oss för att få reda på mer exakta prisuppgifter. 

Måste jag vara tekniskt kunnig för att driva en onlinebutik?

Nej, vi hjälper dig med allt tekniskt så att du kan fokusera på din verksamhet. Vi ser till att din E-handel fungerar smidigt och hjälper dig med eventuella tekniska frågor som kan uppstå.

Vad är fördelarna med att ha en E-handel för mitt företag i Malmö?

Genom en väletablerad E-handel kan du nå en bredare kundgrupp som inte begränsas av geografiska avstånd. Detta leder till ökad försäljning och lönsamhet för ditt företag. E-handel ger även ökad tillgänglighet och bekvämlighet för dina kunder.

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Jag vill bli kontaktad via:

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Jag vill bli kontaktad via:

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Jag vill bli kontaktad via: