Webbyrå i Malmö

Intendits webbyrå har funnits sedan 2013 men har rötter från 1999. Vårt huvudkontor ligger i Malmö, närmare bestämt på Malmö centralstation i gamla Kungalängan. 

Din personliga webbyrå

Vårt team består av duktiga utvecklare, designers och marknadsförare. Vi ser till att kundanpassa hemsidor och webbshoppar utifrån era önskemål och företagets grafiska profil. Vi erbjuder en bred palett av tjänster, från hemsida och webbshop till digital marknadsföring och logotype. Kontakta oss för en duktig webbyrå i Malmö!

Lottenlund Estate hemsida

Vår expertis

Vad som utmärker oss som webbyrå är vårat helhetstänk och kundanpassning. Hos oss får du en personlig designer som skapar din hemsida från grunden utifrån dina preferenser. Du kan även återkoppla med eventuella ändringar, så att du blir helt nöjd innan sidan går live. Vi erbjuder fri support och uppdateringar för våra kunder. Där kunden kan maila eller ringa till vår support och få hjälp att uppdatera text, bild med mera. 

När det kommer till digital marknadsföring är målet olika från kund till kund. Men i det stora hela handlar det om att nå ut till fler potentiella kunder och öka intäkterna över tid. Vi arbetar med SEO, Google Ads och Meta/Facebook Ads.

Vårt kontor i Malmö

Vårt huvudkontor ligger centralt beläget i Malmö. Kontoret finner ni på Malmö Centralstation mellan tågen och stadsbussarna, vid kungens gamla vänthall. 

Våra Malmö-kunder

Malmö, Sveriges tredje största stad med närhet till Köpenhamn och övriga länder i Europa är en stad med möjligheter för företag.

Vi har kunder i de flesta olika branscher i Malmöregionen. Några exempel är inom bygg, fastighet, skönhet, ekonomi, advokat, restaurang med mera. Kontakta oss för att se referenssidor vi skapat inom din bransch.

Kontakta oss

Vill du veta mer om våra hemsidor och webshoppar? Kontakta oss för att boka ett möte med någon utav våra duktiga säljare.

Webbyrå specialiserad på WordPress

När det gäller att bygga hemsidor i WordPress så är vi rätt webbyrå för dig. Vi har bred erfarenhet av att bygga hemsidor i WordPress med Elementor och webbshopar i WordPress med WooCommerce. 

E-handel, webshop via woocommerce

Vanliga frågor & svar

Om du har en fråga som inte besvaras nedan var god kontakta oss så hjälper vi dig

Hur når jag ut till nya kunder i Malmö?

För att nå ut till nya kunder i Malmö är det viktigt att börja med en snygg, modern och responsiv hemsida eller webbshop. Vår webbyrå hjälper dig att skapa en lättnavigerad och trevlig hemsida som är anpassad efter rätt bransch och företagets grafiska profil. 

Hur kan en webbyrå i Malmö hjälpa mig?

Intendit webbyrå kan hjälpa dig med hemsida eller e-handel och tillhörande marknadsföring. Vi hjälper dina kunder att hitta dig på nätet med SEO och Google Ads. 

Hur hittar jag till ert huvudkontor i Malmö?

Vårt huvudkontor ligger på Malmö centralstation i gamla Kungalängan. Kontoret är beläget mellan de gröna stadsbussarna och tågspåren ovan mark. Kontakta oss för att boka in ett möte! 

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Jag vill bli kontaktad via:

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Jag vill bli kontaktad via: