040 - 6800 200 / support@intendit.se
Mån till Tors: 08:00-17:00 / Fre: 08:00-16:00
Webbyrå i Malmö

Sökmotoroptimering

SEO till din hemsida med garanterad topplacering på Google

Sökmotoroptimering

SEO eller Sökmotorsoptimering är en uppsättning regler, med vars hjälp man kan främja en hemsidas placering i Google. Sökoptimering löses både via det sätt som din hemsida sätts upp på, och hur andra hemsidor hänvisar till den på. För att uppnå en förbättrad placering, skall din hemsida och gärna alla undersidor, optimeras mot olika sökord. Det är nämligen så att dina kunder inte hittar dig genom att söka på ditt företagsnamn, utan däremot genom att söka på det behov, alltså utvalda sökord, som ditt företag kan täcka hos dem.

Öka ditt värde i sökmotorerna med Sökmotoroptimering (SEO).

Sökmotoroptimering (SEO) är ett av de mest undervärderade områden för tillfället inom utveckling av webbsidor. De flesta företagen fokuserar på att skapa en snygg och funktionell hemsida, men det skapar inget värde för företaget om hemsidan inte kan hittas via sökmotorerna. Rent faktiskt är det så att sökmotorer genererar nästan 90% av all Internettrafik och resulterar i 55% av alla e-handeltransaktioner. Sökmotoroptimering medför alltså fler besökare – och även de rätta besökarna. Optimerar man sin webbsida mot relevanta sökordskombinationer, ökar möjligheten till en bra placering i sökmotorerna. Och här kan Intendit hjälpa dig. SEO garanti - Sida 1 på Google eller pengarna tillbaka.

Sökmotoroptimering SEO i Malmö, Göteborg, Stockholm

SEO placeringsgaranti - sida 1 på Google innan du betalar: Med vår placeringsgaranti innebär det att du först betalar när du uppnått en placering på förstasidan (Topp10) på Google. På så sätt betalar man endast för resultat.

Ring 040-6800214 eller kontakta oss via formuläret nedan.

Twitter Dela Google+ Dela Facebook Dela Linkedin Dela

Förfrågan och rådgivning

Är du intresserad av våra tjänster eller har någon annan fråga. Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida  OK