Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering (SEO) till din hemsida med garanterad topplacering på Google

SEO eller Sökmotorsoptimering är en uppsättning regler, med vars hjälp man kan förbättra en hemsidas placering i Google. Sökoptimering löses både via det sätt som din hemsida byggs upp på, och hur andra hemsidor hänvisar till den på. För att uppnå en förbättrad placering, skall din hemsida och gärna alla undersidor, optimeras mot olika sökord. Det är nämligen så att dina kunder inte hittar dig genom att söka på ditt företagsnamn, utan däremot genom att söka på det behov, alltså utvalda sökord, som ditt företag kan täcka hos dem.

Sökmotoroptimering

Pris: från 3 999kr / år

Öka ditt värde i sökmotorerna med Sökmotorsoptimering (SEO)

Sökmotoroptimering (SEO) är ett av de mest undervärderade områden inom utveckling av webbsidor. De flesta företag fokuserar på att skapa en snygg och funktionell hemsida, men det skapar inget värde för företaget om hemsidan inte kan hittas via sökmotorerna. Rent faktiskt är det så att sökmotorer genererar nästan 90% av all Internettrafik och resulterar i 55% av alla e-handeltransaktioner. Sökmotoroptimering medför alltså fler besökare – och även de rätta besökarna. Optimerar man sin webbsida mot relevanta sökordskombinationer, ökar möjligheten till en bra placering i sökmotorerna. Vi tar er till Googles förstasida och ni betalar först när vi nått det resultatet. Vi kallar det SEO garanti.

SEO placeringsgaranti

Med vår placeringsgaranti innebär det att du betalar först när du uppnått en placering på förstasidan (topp10) på Google. På så sätt betalar man endast för resultat.

Sitekarta | © Intendit AB 2021
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida